Kedves Lelkészek és Testvérek!

Szeretettel hívunk és várunk mindenkit idén Sátoraljaújhelyre a nyári Országos Metodista Családi Táborba, amely ebben az évben
2011. július 6-10. (szerda-vasárnap)
napokban kerül megszervezésre.

Alapvető változás: a Zempléni-hegység gyönyörű részén leszünk a Várhegyen, és nem 6 napos, hanem 5 napos lesz a konferenciánk. Ezen a helyen nem kell nagy sátrat állítanunk, mert rendelkezésünkre áll egy 350 fős nagy rendezvényterem. A Várhegy üdülő északi részén egy ökumenikus jellegű kápolna lehetőséget biztosít a csendes imádságok sűrűbb gyakorlására.

Az idei jeligénk: „A reménységben örvendezzetek, a nyomorúságban legyetek kitartók, az imádkozásban állhatatosak!” (Róma 12,12)

A Családi táborunkban Igei vezetésként a Jeligénk lesz előttünk, három szakaszban dolgozzuk fel. Az öt nap váza: szerdán délután megérkezés, bevezetés, ráhangolódás, csütörtök tematikus nap – a remény lesz a főtéma, péntek tematikus nap – a kitartás lesz a főtéma, szombat tematikus nap – az imádság lesz a főtéma, vasárnap – kiküldő záróistentisztelet úrvacsorával, hazautazás.

A napi programjainak menete hasonló lesz az eddigiekhez, reggel közös imádsággal való kezdés, a délelőtti szemináriumok, előadások, kiscsoportos beszélgetések, a gyermekekkel való külön foglalkozások, a délutáni sportolási, strandolási, beszélgetési, pihenési lehetőségek, az esti evangélizáció. (A felsorolás nem teljes körű.)

Örömmel tájékoztatunk Benneteket, hogy a zürichi Püspöki Iroda újra a segítségünkre van a családi konferenciáink finanszírozásában.

Kérünk Benneteket, hogy a mellékelt jelentkezési lapokat pontosan kitöltve2011. június 14-i határidőre. legyetek szívesek megküldeni az egyházközpontba.

Imádkozzunk a nyári feltöltődés alkalmaiért, és találkozzunk a sátoraljaújhelyi Várhegyen!!

Addig is Isten áldását kívánjuk mindannyiótoknak!

Budapest, 2011. április 11.

Szeretettel: a Szervezők

JELENTKEZÉSI LAP LETÖLTÉSE pdf-ben vagy Word-ben